Scheepsbevoorrading? Tot uw dienst

Op zoek naar levensmiddelen voor aan boord? Werkkleding voor uw bemanning nodig? Moet het dek geschrobd worden? Maar zijn de schoonmaakmiddelen op? Wat u ook nodig heeft. Bas van der Pol helpt u met uw scheepsbevoorrading. We zorgen ervoor dat uw producten snel aan boord zijn.

Bas van der Pol scheepsbevoorrading

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Dankzij onze grote magazijnen zijn de meeste producten op voorraad. Ook gekoelde en diepgevroren producten. Daarnaast leveren we dankzij onze jarenlange ervaring producten die niet meteen voorhanden zijn. We doen dat tegen concurrerende prijzen.  U bestelt bij ons 24/7. Na de bestelling leveren wij zo snel mogelijk. Natuurlijk in onze thuishaven IJmuiden, maar ook in de havens van Amsterdam, Beverwijk en Zaandam. Ligt uw schip in een andere haven in Nederland? Geen probleem. Dan rijden we gewoon daarheen. We leveren uw bestelling zelfs buitengaats af indien dat nodig is.

Geef eenvoudig uw bestelling of wensen door en Bas van der Pol gaat direct voor u aan de slag. Heeft u speciale wensen? Of staan de producten die u wilt niet op onze website? Dat is dan geen enkel probleem. Neem contact met ons op. We zorgen ervoor dat u het snel aan boord heeft.

Bas van der Pol Ship Chandlers is lid van de NVVS en van ISSA.

Scheepsbevoorrading